Vinterväder

Det är galet fint ute idag, solen skiner från blå himmel och det ligger ett tjockt täcke av kritvit snö över allting. Det ser så mjukt ut! Ester var lika lyrisk imorse som igår. Hon kan bara inte få nog av snön. Jag förstår henne delvis, om det bara inte hade varit så rackarns kallt om näsan. Jag får skaffa mig en sån där rånarluva, skidmössa, där bara ögonen syns.

Imorse var jag lite seg i starten, min telefon hade stängt av sig själv - alternativt har jag hjälpt till utan att reflektera något vidare över det, så alarmet väckte mig inte klockan sex som jag tänkt mig. Jag blir så besviken på mig själv, dålig karaktär helt enkelt och det är inte my pice of pie. Det får vara nog med självutnämna sovmorgonar nu. Så är det med den saken. Ingen vidare diskution på den.

Nu sitter jag i skolan alldeles själv och väntar på att klockan ska bli ett så att Yogan kommer igång. Jag undrar varför alla mina kära klasskamrater väljer hemgång före friskvård. Det är utom min ram av insikt. ;)


Sista timmen på vecka 47

Söndagkväll. Här sitter jag i min ack så stökiga lilla lägenhet och myser för mig själv. Jag borde köra ett varv och reda ut helgens kaos. Plocka bort provade kläder, städa bort prylar, diska.. ja, ni vet. Jag brukar tycka att det känns skönt att vakna på måndag morgon och allt är fixat, clean slate - ordning och reda - inför en ny vecka på något sätt.

Men istället tog jag en varm dusch när jag kom hem från mamma för en timme sedan och hoppade i mjukiskläderna. Här sitter jag alltså, utan att ha gjort någonting vettigt alls och utan några planer på att göra någonting vettigt alls, och bara gillar läget. Jag har en varm känsla inuti och ja, jag trivs ganska bra just nu. En blå tandborste har flyttat in brevid min rosa och jag tror bestämt att jag tycker om det. ;)

Igår kväll kom Maria och Jenny förbi, vi rörde ihop ett par drinkar och körde en riktigt klassisk förkväll. Ett hett tips är följande, 6 cl whiskey, så där en halv dl. frysta lingon, en skvätt blåbärs likör, ett par skivor citron, lite sockerlag och tranbärs jucie. Kvällen blev en mix av Karateklubben på flygeln där vi mötte upp fröken Madeleine med sällskap och senare en sväng förbi Otten. Inte fullt så tokigt som man kanske kunde föreställa sig, snarare rätt lyckat.

När jag tittade ut genom fönstret i morse trodde jag knappt vad jag såg, det ser ut som förra vintern när allting slutade fungera ungefär. Det var säkert en halvmeter snö på gården till Essets stora förtjusning. Det har sin charm, jag tycker om det, jag hoppas bara kollektivtrafiken behagar rulla som den ska imorgon..


Pepparkaksbak och en sväng med skridskorna, hej vinter!

Igår var Michellé och Rasmus här och hälsade på. Vi lekte lite, sov middag, tittade på idol och bakade pepparkakor. Det var den lugnaste fredagkväll jag haft på länge men ack, det ska då inte underskattat, så mycket kan jag säga. Fem pepparkakor av fem möjliga.

Efter en helkväll av diverse aktivitet sov jag och rasmus ihop som två utslagna sillar hela natten. Jag vaknade varje halvtimma ungefär (av ovana att ha en sån liten sötnos i sängen) bara för att titta så att han andades, att han inte var för varm, för kall osv. Och titt som tätt fick jag antingen en hand i ansiktet (svisch!) eller en fot i magen (pang!) men oj så gosigt med en liten bebis som kryper tätt intill och vill kramas. Fast jag ska väl inte undanhålla att det var rätt skönt att lämna tillbaka ansvaret till mamma Micha när han vaknat och var mer vild än tam. ;)

Idag har vi varit en sväng på stan och tittat på julmarknaden. Vi hade tänkt svänga förbi Waldrofs julbasar och det var tal om Söderköpings julmarknad men tiden räckte inte riktigt till och det blev lite struligt med bilbarnstol. Inte hann vi med att åka pulka heller. Tur att vintern inte är riktigt slut än..

Jag som envisades med att försöka få till en tripp till Kalmar slott för att titta på julmässan där den här helgen, det visade sig att det visst tog minst tre timmar enkel resa och ja, det blev lite överambitiöst. Kanske nästa år..? Man bör visst planera i god tid.

Nu är jag hemma och mellanlandar lite. I e.m. har jag varit på årets mysigaste skridskodejt och ikväll blir det lite kalas på flygeln. Maria trillar in här när som helst..

Rasmus kavlar pepparkaksdeg.


Skridskomatsäck från Café Kuriosa

Tisdagskvällen

Igår e.m. åkte jag ut till fam. Ek, myste lite med alla hundar och barn, åt middag och startade julmaten för i år med vörtbröd och julost. Juuul. Tokigt gott. Det är dags nu, att kickstarta julen. Så sagt och gjort, idag har jag smällt i mig fem lussekatter. Årets första, men oj vad många fler det ska bli! :)

Jag är så ostressad som man kan bli i år inför julhelgen, nästan lite för avslappnad, jag ska inte fira hemma utan hos brorsan så jag slipper planera ett dugg och laga all mat själv. Jag bor ändå alldeles för litet nu för att ha hela familjen hemma hos mig, vi skulle få packas som sillar för att rymmas i min etta. Det känns lite tråkigt eftersom det är det bästa jag vet att ha alla just hemma hos mig på julen, men det kommer bli bra ändå. Vi ska alla ta med oss ett par rätter och kör knytisjulbord. Hundar, ungar, Kalle, paket och mat. Hela kittet.

Inatt har jag inte sovit så där ovanligt mycket ska jag inte påstå och jag slumrade till i klassrummet på tio-rasten just därför. Det gör inte ett dugg och jag skulle inte byta ut den sömninga känsla jag går och bär på idag mot någonting. Mys!

I e.m. ska jag och Rasmus leka, det har blivit vår onsdags tradition. Världens härligaste lilla kille. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på för spännande än men jag är lite sugen på en sväng till biblioteket eller en playdate med Tessan och Vera.


De tre musketörerna med var sitt vilddjur


Godmorgon

Det är måndag morgon och det känns rätt okej när allt kommer omkring. Tillbaka till rutinerna. Helgen har varit intensiv. Jag orkar inte hålla ett så högt tempo flera dagar i rad längre, därför är det skönt att det är vardag igen, så att man hinner vila upp sig. Lite bak och fram på det, tänker jag spontant, men så är det verkligen.

Samtidigt som det är skönt att vara tillbaka i skolan, och att få någonting vettigt gjort, så var det inte lätt att gå upp i morse. Ovanligt svårt faktiskt. Vad hade jag inte gjort för att få znoosa bara ett tag till, just idag, slippa lämna värmen i sängen och gå ut i snön.. Men det är en kort dag idag! Så det går på ett kick, sen är jag snart hemma igen. :)

Mat, mera mat!

Har varit och storhandlat på City Gross så här fredagen till ära. Kanske har dom flesta andra nöjen de hellre sysselsätter sig med en fredageftermiddag men ja, så är det.

Jag har krockat med kundvagnar och vilt slagit mig fram till den bästa potatisen. Jag önskar att jag kunde spendera helt ohämmat på konstiga färska fiskar, kilovis av roliga nötter och gud vet vad. Jag älskar att gå där bland hyllorna och läsa på förpackningar med udda saker. Köpa grönsaker jag inte känner igen för att kolla upp vad för intressant jag kan laga med dem. Frossa i franska ostar. Köra en härlig barbeque på lamm. Jag känner mig verkligen lastgammal när jag ser fram emot sådant. Aj, det låter inte så hippt direkt. Men vad ska jag göra?

Jag har satt upp en alternativ meny inför söndag och så länge jag inte får för mig något annat så blir det nog så här på ett ungefär.

Till förrätt en slätmixad kall soppa, lite gazpacho stuk, på grönarärtor, charlottenlök m.m., serverad med riven lagrad parmesanost på toppen, en klick vitlöks crem fraish och sockerärtor. Lite hembakat varmt brytbröd med grovsalt till det. Brukar bli trevligt med den kalla varma kontrasten.

Huvudrätten hänger i luften. Är lite sugen på en fullkornspaj på habanero chilli och kyckling.. Machésallad med mango, kvisttomater och hallon balsamicodressing.

Till efterätt en lingoncheescake, eller en syrlig lingon och vit chokladmousse. Kanske hemmagjord lingonglass föresten? Vilket som duger.

Jag är så sugen på att laga mat. Nu. Men om en timme ska jag befinna mig hos Miss Rebané på middag, så jag får hejda mina hästar.

Veckans skönaste låt.


Nu så!

Nu är det städat, skönt. I ugnen står den omtalade lasagnen jag hade förhoppningar om att jag skulle ha gjort igår. Trist nog saknade jag div. grönt, zuccini, en och en annan morot, vitlök, färsk basilika och muskot. Det hade också suttit fint med en skvätt rödvin och lite lagrad parmesanost men man får inte vara kräsen om man är för lat. För lat för att bege sig ut i mörkret och rusket för att handla det vill säga. Jag tror det smakar fint ändå.

Jag gjorde bechamelsås(smör, mjöl, mjölk, peppar och salt). En supersimpel köttfärsås på ca. 600 g. blandfärs med en skvätt kinasoya, salt, grovmalen peppar, grädde och tomatpuré. Sen varvade jag det på spenatcollezione med riven edamerost, skalade konserverade körsbärstomater och krossade tomater. 

Kvällen är ung och det är säkert någonting kul på tv idag, jag har för mig att tisdagar är ganska bra tv-dagar. Greys Anatomy kanske?







Ordning och reda

Jag behöver städa, jag har liksom börjat och stannat av här mitt i röran. Tvätt här, stökigt där. Jag är så omotiverad så det finns inte, men hey, det ska gå det med! Man har inte studiedag för ingenting, någon nytta ska man göra.

Jag återkopplar om jag överlever.


I dvala på en måndag

Jag somnade som en klubbad säl när jag kom hem från skolan i dag. Det är något som hänger i, antingen så vill jag bli sjuk nu tack så att det kan gå över eller frisk igen. Det här duger inte, något underligt mellanläge.

Mina planer att göra en gigantisk lasagne med spenat och diverse intressant blev därför inte av eftersom jag sov bort hela eftermiddagen. Så kan det gå. Jag får återuppta mina planer imorgon. Jag tänkte ladda med vuxenpoäng och frysa in matlådor(det är så smidigt!).

Mat i magen blev det som tur var ändå eftersom min lilla pappa fyllde år dagen till ära. Vi åt på Asken, skomakarlåda, rökt lax och fläskytterfilé bl.a. Någon efterätt orkade jag inte med. Jag har tappat min mojo. Sen när orkar inte jag äta efterätt? Skamligt, det är vad det är Elisa. Men det var mysigt!

Nu ska jag ut i ruskvädret och röra på mig lite, tänkte ta Esset på ett varv runt strömmen.

Ge mig en hatt med en hummer, pronto!

Åh. Jag läser en av mina favoritbloggar och önskar att jag också fick fånga en plastballerina ur en pinjata på ett hemligt kalas med bara 20-tals människor.

http://rodeo.net/niotillfem/2010/11/hummerhattar-rymdtartor-och-hemliga-sallskap/

Istället sitter jag i datorsalen och läser om medeltida arkitektur. Livet på en pinne.

En gång gick jag på bio två gånger

Igår vaknade jag med feber. Hostig och förkyld ställde jag in veckans söndagsmiddag och bäddade ner mig i soffan igen. Fram mot eftermiddagen trillade en bioförfrågan in och jag tänkte att ja, så sjuk att jag inte kan kravla mig ner till filmstaden tre kvarter här ifrån, det är jag inte.

Så även om jag inte var i årets bästa form jag mötte upp mina vänner för föda på Mc Donalds och straxt efter klockan artonhundra såg vi The Social Network. Innan filmen började talades det friskt om att det nog var Saw i 3D vi skulle sett. Jag försökte vilt plantera ett frö om att vi faktiskt mycket väl kunde se den också, efteråt. Sagt och gjort, det blev en Miller på O'laerys i pausen och sen nästa film. 

När jag satt min lilla rumpa i biosalongen för andra gången slog det mig plötsligt att det nog var min sämsta idé den veckan. Varför övertalade jag de andra att se en splaterfilm? Jag som är den larvigaste personen jag känner? Smart drag. Men så var det de där med att utmana sig själv, hoppa ut ur sin bekvämlighetszoon..

I efterhand kan jag nöjt säga att det var inte så farligt faktiskt. Även om jag skrek vilt under tiden så lyckades den logiska människan i mig inte bli omskakad i några grundvallar direkt.

Filmen var hemskt äcklig det kan jag skriva under på, men inte så otäck eftersom de inte lyckades lura mig med någon känsla av trovärdighet. De ensamma stackars poliskaraktärerna vandrade iväg i mörkret och dimman på jakt efter Jigsaw bara för att *splash*, och så vidare till nästa krake. Ja, ni vet..

Jag drömde vidare heller inga mardrömmar i natt utan snarare för en gångs skull en trevlig sådan. Det vet jag inte när det hände senast.. 

Nu ska jag sätta lite fart igen, var tog tiden vägen? Det hade varit rackarns så mycket roligare att bege sig till plugget idag om det inte hade varit ett sånt skräpväder ute. Jag är rädd att vi kommer regna bort allihopa!


Scott Matthews - Eyes wider than before


You can lose your troubled thoughts, for tonight at least 
You can wake in the morning, feeling that you can breathe

Öhum

Rubriken ovan bör helt klart uttalas i vertikalt läge utsträckt i soffan, mätt och belåten. Så gör den sig bäst.

Planen var att jag skulle ut till Slättö i morse för familjesammankomst och diverse trädgårdsbestyr, men inte då, planerar man någonting så blir det i regel inte av. Richard blev sjuk och önskade således tidig hemgång. Jag mådde heller inte prima, utan sov utslagen 15 timmar i sträck i natt. Så mig gjorde det inte så mycket när det väl kom omkring.

Det regnade där nere och pappa sågade på en spik i första tallen som skulle fällas, så motorsågskedjan sa upp sig. Det var liksom det. Det var ingen idé för mig och Robban att åka ner och göra dem sällskap bara för att vända och åka hem igen. Bättre lycka för fam. Lundahl nästa gång.

Vidare tänkte jag på vad jag skulle göra för planer för ikväll, nu när det inte blev något mys i skärgården. Bjuda in mig själv att stanna kvar och göra killarna på dragsg. sällskap? Undersöka hur vida någon av mina pinglor ville göra stan osäker och dra fram partystassen ur garderoben?

Det är ändå lördagkväll försökte jag intala mig själv. Den kräver sitt. Skulle jag kanske försöka få till en myskväll hos någon annan liten latmask och umgås? Men nej, det enda som lockade var total ohämmad avslappning. Så här ligger jag nu hemma och gör absolut ingenting.

Jag har ätit lasagne tills magen stod i fyra hörn och lagt mig i soffan med Esset. Bland filtar och kuddar gosar vi med inga krav i världen. Platt fall. Det är ingenting tilltalande på tv. Så jag ska ta en titt på headweb.se och se om det finns någonting som lockar. Hoppas att er lördagkväll är lika mysig som vår. :)



Lördagsfrukost

Igår kväll hände inte mycket, det blev slötittade på tv, lite fifa på xbox och godis! Hehe. Jag har inte ätit socker på två, nej tre dagar! Så det var ren och skär lycka att äta lite saltlakrits.

Jag ska faktiskt helt ärligt säga att jag mår hemskt mycket bättre när jag inte äter socker. Jag är ofantligt mycket piggare, klarare i huvudet, mer harmonisk och sover bättre. Inte för att det är hjärnkirurgi att förstå sig på. Men så är det i alla fall. Jag har nog alltid varit så sockersöt och sockerstinn dygnet runt tidigare att jag aldrig märkt skillnaden eftersom jag aldrig varit utan - tillräckligt länge. Så nu ska jag försöka hålla mig till att bara äta socker på helgerna. Nog får vara nog.

Och ska man göra någonting, så ska man göra det ordentligt. Därför blev frukosten idag amerikanska pannkakor med lönnsirap, chokladsås, bananer, amerikanska blåbär och så lite pudrat vaniljsocker på toppen. Karin, miss america, min lilla cupcake, jag tänkte på dig hela förmiddagen!



Thank god it's friday!

Ack vad glad jag är att det är fredag. Jag har så ont i halsen, klockan är alldeles för tidig och det regnar ute. Utöver det så drömde jag hemskt detaljerat hur jag blev uppsliten av en galen amatörkirurg med en slipmaskin och förblödde i natt. Kan det ha någonting att göra med hur vi pratade om att lämna blod igår i skolan? Att det tog blott 4-5 minuter för Mickis att lämna 0,5 l.? Dvs. att förblöda borde ta blott en blinkning? Usch. Mardrömmar, hej igen det var inte alls så länge sen och jag har inte saknat er ett dugg!

Planeringsvis har jag en varm dusch och en härlig frukost framför mig innan det är dags att bege sig ut i ovädret igen. Ester min lilla pärla har redan tagit plats i soffan och kurar i den mysigaste filten vi har att erbjuda på det här hotellet. Hon uppskattar inte regnet ett dugg och tyckte vi gick upp på tok för tidigt.

Ikväll ska jag kurera mig med en kopp hett te, med raggsockor på och inga krav i världen framför diverse skräp tv. Alternativt kan jag tänka mig en okej film som inte kräver så mycket hjärnverksamhet, och där med förhoppningsvis inte lämnar tillräckligt många funderingar för att tillverka ytterligare en ovälkommen mardröm.

Imorgonbitti ska jag vakna pigg och fräsch som en nyponros. Packa min packsäck och bege mig ut till Slättö med två av mina bröder, min lilla pappa och min yngsta brorson för lite lantluft!

Why in gods name did we get up this early?

Torsdag mitt i veckan

Oj vad flitigt jag snoozade idag. Väckarkl. ringde kl 06:00 första gången och jag kom inte upp förens en timme senare. Då började jag känna mig en aning stressad. Tills jag kom på att vi har sovmorgon idag, så lägligt. Det var inte dumt att jag glömt bort det, eftersom jag blev så glad när jag kom på det.

Nu ska jag gå ut med hundrackarn sen ska jag röra mig mot skolan. Dom pratar om snökaos på radion men utan för mitt fönster finns inte många snöflingor att skåda. Skönt!

..feber, GO AWAY!

Jag hade en skvätt feber när jag kom hem. Frös och svettades om vart annat. Sov en stund, vaknade och tog ipren och somnade om igen. Nu har jag varit ute med Ester en sväng så hon fått röra sig lite, lillfian tycker jag är dundertrist som bara sover. Vaknade av att hon låg på min mage och stirrade på mig. Lite i stil med, gud, lever hon verkligen? Ska hon aldrig någonsin vakna igen? Stackars liten. Hon kommer bli glad i helgen när vi ska till skärgården och busa i snön.

I övrigt har det varit en produktiv dag, jag frös inte ett dugg i alla mina kläder till skillnad från igår, vinter - in you're face! Nu ska jag göra Esset sällskap i sängen igen, hon har redan bäddat ner sig under täcket. Mys! Godnatt på er och sov så gott.

Emiliana Torrini - Jungle Drum

Dagens låt,


Nu är det nog.

Vädret igår tog musten ur mig. Jag stod där halvvägs hem, med iskallt slaskvatten i mina bruna overknee stövlar och grinade. Kylan var förlamande. Där och då bestämde jag mig, så länge det går att motverka, om så med alla medel möjliga, så ska jag inte frysa mer den här vintern. Aldrig. Jag vägrar. Så nu sitter jag här i skolan med dubbelt av dubbelt, mössa på huvudknoppen, halsduk över polotröjan och mina vattentäta vinterpjäxor på. Det vore väl rackarns om jag inte kan hålla humöret uppe dagen igenom.  


Det snöar på tvären..

Man ska visst vara försiktig med vad man önskar sig. Blötsnön öste ner på tvären så fort jag gick utanför dörren. Från och med idag är det vinter, hej då hösten. Det är som pest eller kolera. Inget bättre än det andra.

På bussen hörde jag de sötaste funderingar, det var tre 6-7 åringar som analyserade dagens horoskåp. En av dem bokstaverade fram orden och de andra lyssnade noga. Kärlek, tur i spel och problem på jobbet. Efter en stund säger den minsta av dem oroat, läs hur det går för mormor? Det är inte lätt det där. :)

Trettiofemte gången gillt

Oj, så trött! Jag har haft den konstigaste natten någonsin. Jag har säkert vaknat säkert 20 gånger. Kl 00:56 tittade jag på klockan i förhoppning om att det skulle vara morgon snart. Inte då.. Det blev den längsta natten på länge. Nu är jag i alla fall på G, har varit ute med Esset och tittat till mitt travian-konto. Det är viktigt det där.

Lite frukost på det här och lager på lager av varma kläder så vågar jag mig nog ut i ruskvädret snart. Snön dom lovade, var är den? Flera gånger i natt har jag kikat ut mellan persiennerna och efterlyst den. Jag trodde inte jag ville ha någon. Men det vill jag visst. Gärna idag.

Dagens låt

Så här gör man för att låsa höstmörkret ute.. Man lyssnar på The Maccabees - Toothpaste Kisses


Söndagsmiddag

Jag fotade hemskt dåligt på min fina matlagning ikväll. Jag för göra om och göra bättre nästa gång. Åh, så mysigt det är att ha middag hemma. Det är nog det bästa jag vet!

Förrätten floppade rätt rejält eftersom jag istället för en honungsmelon hade köpt en gigantisk citrusfrukt, namn okänt. Den var förpackad i i både plast samt nät och hade precis samma färg och storlek, så skratta lagom. ;) Sen visade sig Chévren vara dålig när jag öppnade förpackningen, fast jag köpt den igår. Dåligt. Det är inte första gången heller. Jag borde ha sparat den och klagat men det är lite sent påtänkt nu när jag slängt den. Så jag improviserade helt enkelt och även om det inte blev så bra så var själva försöket värt en stjärna i kanten.

Portersteken blev i alla fall succé och efterätten inte så tokig den heller. Saffranskladdkaka med vit chocklad och mandelgrädde. Lite mastigt efter köttet kanske, om man får tänka till så här i efterhand, men ljuvligt med lite jul så här i november.

Fröknarna var mätta och nöjda när de rullade hemåt, mission accomplished. Nu är det natt, imorgon är det plugget som väntar. Bäst att ha ett par timmars skönhetssömn i bagaget då. 






Love you baby now you know I'd do, anything in the world for you

Söndags hjärtat mitt är lite ihåligt för stunden och dagens låt är Lovin' In My Baby's Eyes, jag hoppas du lyssnar på den. 

Nu ska jag göra porterstek på 1,5 kg. hängmörad rostbiff, chévre och honungsmelons carpaccio och duka med mina allra finaste tallrikar. För söndag, det är det bara en gång i veckan. 


Ajaj kapten!

Det blev succé igår kväll. Det var en hel del som faktiskt var utklädda men många torrisar som kom som vanligt förstås. Det är bara halloween en gång om året, så jag tycker att man allt kan göra sig till lite grann. Vi sågs hemma hos Anso och kalasade med bla. min kära vän C. Morgan innan vi begav oss ner på stan.

Idag har jag inte gjort många knop. Mitt huvud kändes som en hink med småspik när jag vaknade, men det får det vara värt. Det känns helt okej att bara ha myst med Esset idag. Imorgon blir det andra bullar. När jag vill är mitt efternamn effektiv och jag har så mycket ny energi efter semestern.

50-tals pudding

Hej och hå

Så där så. Jag har landat hemma nu, det känns inte längre konstigt utan bara skönt. Jag har hunnit fylla kylskåpet med mejeri och grönt. I e.m. måste jag hinna hämta ut ett paket från telia, har beställt bredband, vad kan det innehålla? Något typ av modem? Det behöver jag inte. Vi får väl se. 

Sen ska jag promenera hem till mamma och se om jag kan hitta någon typ av rolig utklädningsutstyrsel i hennes garderob. Jag tvivlar att det blir någonting coolt från 70-talet, mamma rensar tyvärr duktigt ut allt gammalt fräsigt. Men någonting ska jag nog lyckas skramla fram.

Alternativen hittills (eftersom jag totalt glömt halloween) står mellan baddräkt och cyklop, lärarinna i dräkt, kofta och glasögon eller ryttare i ridbyxor och ridstövlar. Kul ska det bli i alla fall. Det är jag säker på. Det är bara en gång om året man får gå ut riktigt goofy. Jag kan inte förlåta mig själv om jag inte tar tillfället i akt!

Solkatt

Jag har varit i Turkiet och lapat sol i en vecka. Vädret var strålande och värmen kröp in i själen. Jag sög åt mig varje solstråle som om det vore den sista och det var verkligen det jag behövde. Sol i hjärtat. Nu orkar jag med lite till. En istid av mörker är på väg och det kommer kännas som om den aldrig någonsin tar slut men vi får inte glömma bort att våren kommer tillbaka även om den envisas med att stanna borta för länge. Här ska ingen kraschlanda. 


RSS 2.0