Sol på näsan

Igår hade jag en perfekt sommardag. Jag cyklade upp till fräcka med Ines i cykelkorgen, fikade med Madde och njöt av solen. Sen fortsatte jag hem till mamma och lånade bilen, styrde mot Michelle i Kolmårdsskogarna och hälsade på familjen Flodin. Vi åkte till Vilången och badade, det var säkert minst 23 grader i vattnet och jag slog till med årets tredje och fjärde dopp.

Ines som sprang efter mig på bryggan hamnade också i plurret, plopp så det så hade hon hoppat efter mig. Lilla smulan! Hon var uppe lika fort igen och sedan lekte hon med Rasmus på stranden, det syndes så tydligt att de hade kul ihop. Han grävde i sanden med sin spade och Ines grävde för glatta livet för att hjälpa till. Tillbaka från badet så grillade vi och åt fyra liter jordgubbar. Inte så dumt, inte så dumt!

Idag ska jag ta tag i lite allmänna att-göra ärenden och sen är jag redo för nya äventyr.

Midsommar på landet

Att vakna av en liten skär tunga som slickar mig på kinden och världens sötaste lilla lurviga hundvalp som biter mig i näsan, kryper tätt intill och hoppar runt på jakt efter sin egen svans. Det är härligt det! Min systemkamera har valt att säga upp sig och måste in på lagning, det känns lite trist nu när jag har det mest ultimata fototillfället gång på gång varje dag.

Nu är det snart dags att rulla iväg mot Hult där vi ska fira midsommar ikväll. Jag hoppas ni får en strålande kväll ni med och njuter av sommarvärmen!


Sommarhäng vid Marias kiosk

Min dag har rullat på. Ett besök på vårdcentralen imorse, en promenad bort till djuraffären i Ljura med Ines efter det. Ett stopp hemma för att packa och sedan åkte jag ut till Maria vid Ågelsjön. Där låg jag och Ines på en filt hela dagen. Blev serverade toast och glass och hade det härligt i solen. Ines fick ett bad i en låda och när skuggan la sig åkte vi tillbaka hem till stan och sov middag båda två. Ines med sin lilla nos tätt mot min hals, snusandes i mitt öra. Nu sover hon gott i soffan, fortfarande helt slut efter en händelserik dag. Jag ska smita ut och träffa Karin och Maria om en liten stund för en snabb sammankomst på Grand, det är svårt att hålla sig hemifrån med en gosig bebismage att pussa på men är Karin i stan så är hon. Det är på tiden, vi har saknat henne må ni tro! Vi får passa på att umgås nu för sen lär det dröja när hon flyr landet igen.

  


 


RSS 2.0